2009. május 23., szombat

A KEZDET ÉS A VÉG

Philippa - 2008.12.29 16:32
Valahol téren és időn kívül, Isten Országában.
Isten magához hívat két tiszta lelket, két munkatársát, akikkel együtt országában dolgozik, és ezeket a szavakat intézi hozzájuk: - Menjetek! Országomban végzett munkátokat folytassátok a Földön! A Szerelem Univerzumát hívtam a megvalósulásba általatok, ezen dolgoztam veletek. Nagy feladatot bízok rátok. Merüljetek le az Anyagba, s horgonyozzátok le az Új Teremtést, a Szerelem Univerzumát!
A két tiszta lélek egymásba feledkezve, lélekben Isten által egymáshoz kötve, végtelen szerelemmel egymáshoz fűződve végezte eddig munkáját Isten Országában. A pillantás, amit váltanak végtelen bizalmat, türelmet árul el, s annak bizonyosságát, hogy a rájuk bízott feladatot könnyedén véghez tudják vinni.
Isten látja a két lélek egymáshoz való bizalmát, s ezt mondja nekik: - Próbára teszlek benneteket. Ismerem egymás iránt érzett érzelmeiteket. ÉN adtam szívetekbe. Le kell merülnötök az ellentétes érzelmekbe, a szerelem negatív tartományába, a legmélyebb, legsűrűbb iszapba, hogy a horgony bizonyosan megtartsa az új univerzumot. Ha csak a felszínhez, a legmagasabbrendű pozitív érzelemhez rögzítenétek, nem lenne biztonságban az egy-ség. Elemeire hullana szét minden, elsodródna, szétzúzódna. Olyan szerelmet kaptatok tőlem, ami kibírja a legerősebb nyomást is. Elpusztíthatatlan, örök szerelemmel élhettek egymás iránt, még akkor is, ha a negatív tartományban épp nem vagytok egymás mellett. Még akkor is, ha tudatotok ezt a szerelmet elkendőzi, elbújtatja, ha falakat épít elmétek félelemből szerelmetek köré. Ezt a szerelmet nem veheti el tőletek senki. A két lélek könnyűnek érzi a feladatot. Igen. Ott, téren és időn kívül, Isten Országában, a Fényben minden könnyűnek tűnik. Csak itt a Földön nehéz. A két lélek elindul útján. Már a legelső lépésnél elszakadnak egymástól, és nem értik, miért. Hiszen ők együtt, kéz a kézben akarták végigcsinálni.
Útjuk során rengeteg illúzióval, megtévesztéssel találkoznak. Már nem ismerik fel egymást, közéjük álltak a földi erők teremtményei, hogy erejükből merítsenek, fényükben fürödjenek, önző céljaikra felhasználhassák őket.
Úgy érzik, elveszítették egymást végleg, így saját lelkükből teremtenek maguknak társat. Kettéválnak, négyfelé hasadnak. Egy ideig ezekkel a társaikkal vannak elfoglalva. Elkábítja őket az azonosság érzése. Úgy érzik, velük egészülnek ki.
Minden egyes életükben jelen van a másik is, de nem ismerik fel egymást, saját lelkükből teremtett társaik elvonják figyelmüket, lekötik energiáikat. Ezek a társak is élik emberi életüket; családot alapítanak, gyerekeket nemzenek. Isten figyeli őket útjukon. Mikor érzékeli, hogy a két lélek a legmélyebb tartományban van érzelmileg, tudja, hogy elvégezték a rájuk bízott feladatot, s szívükben elindítja a visszatérés, s egymásra találás lehetőségét. De ebben is próbára teszi őket. A visszatérés sem egyszerű.
Ha akarja a két lélek, nem fog létrejönni sem a visszatérés, sem az egymásra találás. Csak akkor, ha Istentől ezt elfogadja. Csak ha hagyja megtörténni, s nem akarja, hogy megtörténjen. Az akarat lehúzza, leragasztja őket a legmélyebb ponton. Az Istenben való bizalom és hit, ami felemeli és eloldja őket az akarattól. Csak Isten által találhatnak egymásra, s Isten kegyelméből még a Földön megadatik ez nekik. Csupán rajtuk áll, hogy a félelem mögé bújnak-e továbbra is a szerelem és a boldogság elől, vagy elfogadják és megvalósítják Isten tervét. Hogy örökre leragadnak a legmélyebb ponton, vagy örökre felemelkednek Isten Országába. Ha a Földön találnak egymásra, megvalósíthatják Isten Országát a teremtett világban…
Isten mosolyog. Amit a két léleknek nem árult el, az eredeti terv éppen ez volt. Hogy Isten Országa az Anyagban is megvalósuljon. S a Szerelem Univerzumának lehorgonyzása csak eszköz ehhez, csak egyetlen része a Nagy Mű számtalan megvalósulásának, melynek TE IS RÉSZE VAGY! De a két lélekre épp ezt bízta, nekik csak ez működik, csak ebben találhatnak boldogságra.
Ha ott lent ezek ketten felismerik, hogy egymáshoz tartoznak, Isten számára jel, hogy a Föld elbírja azt az erőt, ami Isten Országának megvalósulását létrehozza a Földön. S akkor már nem nekik kell visszatérniük, hanem az Ég költözik le a Földre…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése