2009. május 2., szombat

IKERLÁNGOK

Philippa - 2009.03.12 16:49

Beszélgetés Adamával, Telos városának főpapjával:

- Beszélnél nekem, Adama az ikerláng kapcsolatról? Mi még csak találgatunk. Rengeteg információ van a Világban ezzel kapcsolatban, de egyikről sem érzem, hogy igaz lenne. Elmondanád, valójában miről is van szó?
- Igen, természetesen. A helyzet egyáltalán nem olyan bonyolult, ahogyan ti azt gondoljátok. Gondolataitokkal mindent túlbonyolítotok. Az igazság a szíven keresztül nézve közelíthető meg ebben is, mint minden másban az Univerzumban, mert itt minden Isten szeretetéből született. Érzelem-lények vagyunk. Olyan érzelemre vágyunk, mely pozitív rezgéseket hordoz. Mivel testet adott nekünk Isten szeretetének kifejezésére, így tulajdonképpen testtel rendelkező szeretet-organizmusok vagyunk. A szeretet energiáin, frekvenciáin keresztül kommunikálunk egymással. Ami nem ezen a nyelven beszél, az csak háttérzaj, zörej, torzulás a szeretet alaphangjához képest.
- Igen, ezt eddig értem.
- Férfiak vagyunk és nők. Azért teremtett Isten így bennünket, hogy általunk megélhesse saját szeretetének kifejeződését, és rajtunk keresztül önmagára találhasson bennünk. Nem tudom, érted-e?
- Igen, értem. A bennünk lévő isteni rész talál egymásra a szerelemben.
- Nem, nem mindegyik szerelemben, csak ami a szív frekvenciáján tud kommunikálni egymással. Mikor két szív együtt dobban – ti így fogalmaznátok. Mi másként.
- Hogyan?
- A szív nem a fizikai szívet jelöli, hanem a szívcsakrát, melynek frekvenciatartománya az F (fá) hang.
- Igen, ezt ismerem, tanultam zenét.
- Ami az F hang rezgéstartományába tartozik, és a zöld vagy rózsaszín szín fénytartományába, az a Szeretet hangja és színe.
- Miért ábrázoljuk mi pirossal a szerelmet?
- Mert lehangoljátok a legalsó csakra szintjére. És ott élitek meg, az alsó 2-3 csakra szintjén, a szívbe nem engeditek fel.
- De nem is ott lent kell kezdődnie, nem, Adama? Úgy érzem, a szívből kell indulnia.
- Igen, de nem neked kell elindítanod a szívből. Amikor minden egyes rezonanciahullámot egybe tud fogni a szívcsakra, akkor születhet meg az Örök Szerelem.
- Úgy érted, az alsó csakrák energiáit is, és a felsőket is a szív gyűjti egybe?
- Igen. S ha meg tudja tartani magát ebben az állapotban, akkor te magad leszel a SZÍV. A Valóság középpontjával leszel EGY, Istennel.
- Hmm…
- És amint ez megszületik bennetek, megtaláljátok majd, aki mellétek rendeltetett. Minden egyes szív ugyanis egy picikét különbözik a többitől. Egyéni szálak, hangok, szimfóniák vannak beleszőve. Isten játékos kedvét bizonyítja, aki mindenféle formában szeretné megélni ezen teremtményei által a szerelmet, az örök egymásra találást.
- Tehát csak egyvalaki van, ha jól értem, mindenki számára rendelve?
- Igen.
- És miért hívják ikerlángnak?
- Azért láng, mert mikor egybegyűlik ez a sok erő a csakrákból, mint egy mágneses hullám, felizzik, egymásnak feszül a sok energia. A két pólus (a női és a férfi) egymásba kapaszkodik belül. Ebből a mágneses vonzásból vonzás-taszítás keletkezik. De az összevont energia nem engedi ellökődni egymástól.
- Értem. Mint mikor két egypólusú mágnest közelítünk egymáshoz, és feszültség képződik a két fél között.
- Feszültség áramlik. Szó szerint ÁRAM-má lesz.
- Akkor ennek a hangját hallottam magamban?
- Igen.
- Ha egyszer létrejön, úgy is marad?
- Várj még! Mondom tovább: létrejön a feszültség, mágnesesség, áramlás, ÁRAM, és felizzik, kigyullad a FÉNY belül.
- Mint egy villanykörtében?
- Hasonlóképp.
- Ez a Fény más, mint a belső fény?
- Nem. Ugyanaz, csak a szívben van; nem az energiacsatornában, hanem a gyűjtőpontban.
- Értem.
- Felizzik mindkét fél (női, férfi) belül. Két láng születik. Egyformák.
- Értem. Ikerlángok.
- Igen. Mikor elkezd működni, automatikusan odavonzza magához azt, akiben ugyanaz ugyanígy ugyanolyan frekvencián, módon, hangon, színben működik.
- De Adama …, mi úgy tanultuk az iskoláinkban, hogy két ellentétes pólusú mágnes vonzza egymást. Ha egyforma töltésű, akkor hogyan vonzza ugyanazt magához? Azt taszítania kellene, nem?
- Amint bent, úgy kint. Ugyanaz megy végbe kívül, mint belül. Odavonzod, ami még ellentétes, összekapaszkodsz vele, azonossá leszel, felgyújtod benne a lángot, és nem bírsz többé elszakadni tőle.
- Ó… így már érthető.
- Akarattal nem vonzható be. Csak úgy működik, ha hagyod, hogy előbb Isten véghezvigye benned a felizzási folyamatot.
- Hogyan?
- Hagyd, hogy építsen benned kedve szerint! Ha eljön az idő, megérzed majd, mikor működésbe lép.
- Nekem működik valami, de nem tudom, kész van-e már.
- Minden pillanatban kész lehet. Már odavonzottad az ellentétet, összekapaszkodtál vele, azonossá lettél, összeolvadtál, felgyúlt a szikra, már csak a láng hiányzik.
- …Hú…Fájdalmas. Majd szétszakad a testem tőle.
- Át kell, hogy égesse az anyagodat.
- És ha megvan, rám talált, mi a dolgunk együtt?
- Hagyni, hogy Isten mindenféle módon szerethesse magát benned a társad által, s elfogadni, bármi is történik. Nem könnyű az Út, de végtelen, mindenre van idő, csak türelem …
- Köszönöm, Adama, nagyon sokat segítettél nekünk!
- Én köszönöm, hogy ilyen nyitottak vagytok, és sokkal erősebbek, mint hittük …

http://www.youtube.com/watch?v=oRGKhR_LHjU

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése