2009. július 14., kedd

IKERLÁNG - ÁLDÁS

http://www.youtube.com/watch?v=Sn6qkqvTF_o&feature=channel
Ennek a videónk a szövegét lefordította egy kedves barátnőm, én mégis arra kérlek, ne vedd ezt szentírásnak! Használd útmutatónak, s a saját szívedre hallgass!

A pillanatban, mikor hallottam az első szerelmi történetem, keresni kezdtelek, nem tudtam milyen vak dolog ez. hisz a szerelmesek nem találkoznak végül,... ők egymásban élnek folyamatosan. - Rumi -
A lélektársnak, hogy az élet útján egymás mellett menjünk, a szerelmesnek, aki fényt ad a miénkhez, hogy az árnyékok eltűnjenek.
A partnerért, aki kiegészít minket. Sokan áhítoznak az ikerlángjuk után S nem ismernek fel azt, hogy az ikerlángjuk mindig velük van, mindig a részük marad.
Az ikerláng az ellentétes polaritása a léleknek, mely a teremtésnél kettéválasztódott.
Az ikerlángok ritkán inkarnálódnak egy életben, vagy egy bolygóra.
Mikor az ikerlángok találkoznak személyesen, az az inkarnációik köreinek végét jelzi, és a nagy egyesülésük pillanata átalakul mások önzetlen szolgálatává.
Bizony nem túl gyakori, hogy bárki találkozzon az ikerlángjával egy életben.
Az ikerpárod elküldheti Neked áldását, hogy meg tudd erősíteni a jelenlegi párkapcsolatod, vagy segíthet, hogy megtaláld a lélektársad, hogy ebben az életben párod legyen, hogy még jobban kapcsolódjon Hozzád, még ha idő és tér is elválaszt, vagy épp dimenziók, hogy beáramoltassák a lelkük energiáját a tiédbe, mint áldást.
"Az énekem megérinti homlokod mint egy áldó csók, és a dolgok lényegében téged látlak"
Ez az ikerláng - áldás
"Mikor egy szerelem nagy, mindig nagy csodák történnek" Az áldás egy spirituális energia-infúzió, és isteni szándék, a boldogságtól, hogy létezel ezen a bolygón.
Az esszenciája a kozmikus házasságnak, az összevegyülése az energetikai lenyomatoknak, hogy kiegyensúlyozzák, kiegészítsék és teljessé tegyék egymást, és ezt lefordítsák a hétköznapi párkapcsolatok nyelvére.
"Úgy érzem, szerettelek számtalan formában, számtalan időben. Élet élet után, korszak korszak után, örökké"
Az igazi ikerláng áldás csillapítani tudja az elszakadás okozta fájdalmat.
Eredménye a teljes szabadság, hogy szeress másokat, és jobban kinyisd szíved a lélektársadnak, a lélekcsaládodnak, akiket megtalálsz ebben az életben.
Helyesen használva, a tiszta szándék és a figyelem törvényét átnyúlhatsz időn és téren, és megérintheted az Ikerfeled. Kérd áldását!
Vagy megkapod...
hogy kapcsolódjon és egymásba integrálódjon az eredeti lélekenergiája mindkét félnek az életben is, az életedben is. Emlékezz, míg el nem jön az újraegyesülés ideje. Az ikerlángod szeretné, hogy boldog légy.
"Megtaláltam azt, kit a lelkem szeret" - Salamon éneke -

22 megjegyzés:

  1. Én abban az áldásban részesülök-részesülünk, hogy Ikerláng-Lélektárs kapcsolatban sőt házasságban vagyok a Párommal.
    Hatalmas kihívás és tanulási lehetőség és megérni a feladatra is szép. Kívánom Mindenkinek hogy találja meg (nem csak a mesék szólnak róla) :)

    VálaszTörlés
  2. kedves névtelen!
    ha nem túlságosan intim a kérdés mesélnél arról,hogyan találtatok egymásra?nagyon kíváncsi lennék,mert én tavaly nyáron láttam meg az ikerlelkem személyesen és minden azt mondja h ebben az évben valóban találkozunk.annyira izgat a téma:)üdv:egy másik névtelen:)

    VálaszTörlés
  3. Ikerlángok az egység ösvényén
    így volt ez öröktől fogva


    Ki tudja, hogy hány és hány ezer éve haladunk az Istentől kapott ősfényen. Hol közelebb, hol távolabb repesünk létünk csodája körül, mint egy galamb, akit egyszer csak egy nap tollává választ egy másik. Helyet kínál magában, mert ő is repülni vágy. Tudja, hogy azt csak párban tehetik, s az igazi próbát majd az első szárnycsapások adják. S akár repülésük, akár zuhanásuk, közös lesz még az is.

    Judit

    VálaszTörlés
  4. Örömmel mondhatom én is megtaláltam lélektársamat aki ikerláng is. Csodálatos a kapcsolatunk. Lebegve merítkezünk meg egymásban. Csodálatos élmény...

    VálaszTörlés
  5. Bocsássatok meg, hogy csak most reagálok az írásaitokra. Örömmel tölt el, hogy egyre többen vagyunk, és egyre gyorsabb ütemben jönnek létre a találkozások.
    Ebben az évben (2012.) már találkozni kell mindazoknak, akikben elindult a vágy igaz társuk iránt. Lesznek bizonyos időpontok, időkapuk, amikor ezek esélye megnő. Csak legyetek bátrak mind!
    Ne féljetek cselekedni, ha megjelenik. Felismerni nem könnyű. Nem biztos, hogy szép és jó oldalát mutatja meg, de abban biztosak lehettek, hogy nagyon mély nyomot hagy bennetek a felbukkanása.
    Engedjétek megvalósulni azt, ami számotokra meg van írva az Élet Könyvében! Engedjétek, és ne AKARJÁTOK!
    Tudom, hogy minden tapasztalat csak gazdagabbá teszi saját lényeteket. Mindent megkapunk, de ne feledjétek; a MINDEN-be jó és rossz is beletartozik. A Teljességhez azonban szükség van mindkét oldalra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Takarodj a hazug kurva anyádba te geci kurva!

      Törlés
    2. Áldjon meg az Isten téged, kedves! Direkt nem töröltem, hogy lássátok, milyen emberek vannak...

      Törlés
  6. Én is megtaláltam. Már nem vagyunk egyutt testben. Nem tudom miért találtam meg, és vesztettem el rá 3,5 évre. Mi Isten szándéka velünk? De lélekben együtt vagyunk, és minden éjjel a másik dimenzióba kirándul a lelkem. Ami csodálatos, és akkor közel érzem őt. Igyekszem jó ember lenni.

    VálaszTörlés
  7. Ugyanezt tudom elmondani...Megtaláltuk egymást.Az első pillantásban,az első ölelésben benne volt minden: a Föld, az ég, a Nap és a csillagok.Az egész Univerzum. Olyan egységélmény, amiről addig fogalmam sem volt. Úgy éreztem, nincs elég helye a szívemnek a testemben.Nem kellettek szavak,nem volt rájuk szükség.A szemében ott volt minden...a Mindenség...
    Csodálatos érzés volt érezni, hogy Ő is ugyanezt érzi.
    A fizikai világban azonban rengeteg nehézséggel kellett szembenéznünk. 7 év után elment azokhoz, akiknek nagyobb szükségük van rá.Fáj, hogy nem boldog.Fáj, hogy áldozat! Érdekes, mindig mondta, hogy neki nem az a dolga, hogy ő boldog legyen...
    Az Élet Könyvében nem úgy írták meg, hogy ebben az életben együtt maradhassunk...
    Nehéz továbblépni,másik társat keresni így, hogy tudod:Vele vagy egy.
    Egy városban lakunk, néha látjuk egymást.Ilyenkor óriási űrt érzek a szívemben, és iszonyú mély fájdalmat.
    ..és nem értem Istennek mi a szándéka velem/ velünk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem jött el az idő. A Föld még nem bírta akkor el ezeket az energiákat, de most már egyre inkább. Amikor kívül nem lehet veled, belül mindig megtalálod. Kapaszkodj ebbe!

      Törlés
  8. Én is megtaláltam, ő is érzi... de van családja. Hol itt a fejlődés és a boldogság, mikor mindketten szenvedünk ettől a lehetetlen helyzettől, és mi a megoldás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden rendeződik, de előbb belül kell REND-nek lennie.

      Törlés
  9. Kedves névtelen!
    Ha valóban Egyek vagytok, el fog jönni a fizikai egyesülés ideje is!
    Az univerzális rendben mindennek helye és ideje van.
    Egy fontos, abba a karmába, ami a családjával van, nem szabad beleszólnod. Magától kell történnie, szépen, természetesen, ha eljön az idő, leoldódik róla az a kötés.
    Ha viszont nem... így talán egy lélektársad találtad meg, és az Ő sorsa azért nem fonódik a Tiédbe, mert még vár rád valaki, akit jelenleg nem ismersz és aki az Igazi másik feled.
    Mindennek oka van!
    Nem ismerem a helyzeted, ezért leírtam a variációkat amiket én tapasztaltam az életemben.
    Kívánom, legyél nagyon-nagyon boldog, Vele, vagy bárki mással! :-)
    És minden eljön, aminek el kell jönnie! ezt ne feledd el sosem.

    VálaszTörlés
  10. Én is megtaláltam,legalábbis azt mondták már öten,hogy karmikus ikerláng kapcsolatom van a főnökömmel.Négy éves remek munkakapcsolat után fél éve jött a villámcsapásszerű változás.Céges buliba találkozott a tekintetünk ,és elindult a lavina.Az addigi jó kapcsolat a fejetetejére állt,és teljesen megzavarodtunk azóta mindketten.Nekem az a pillanat volt valamiféle felismerés,hogy ehhez az emberhez már volt közöm...Nem tudom röviden leírni,hogy mit érzek amikor a közelemben van,de ezt a fajta érzést soha nem éreztem,pedig nem vagyok már fiatal.Nagyon szenved ő is,nem tudja hogyan tovább,neki felesége van,és remekül felépített anyagi háttér.Valami ugy vonz hozzá,akár a mágnes.És ezt éveken keresztül addig soha nem éreztem.Ez a fél év teljesen kifordított önmagunkból bennünket.A boldogság helyett nekünk csak a szenvedés jár?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szenvedés csak addig van, amíg AKAROD őt, amíg kész terveid vannak a kapcsolatotokra, de amint megengeded, hogy az magától működjön, hogy az erők hassanak és építsenek, akkor minden rendeződni fog. Persze előbb mindennek belül kell rendeződnie, aztán jön létre kívül.

      Törlés
  11. Sziasztok!

    Én tavaly találkoztam vele, az első találkozás hihetetlen véletlenek sorozatán keresztül történt meg (tehát bizonyos, a sors akarata érvényesült). 15 perc után szó szerint, valami különös zsibbasztó érzet járta át a testemet, azonnal jó légkör alakult ki közöttünk. Kerestük egymás társaságát, sokat beszélgettünk fontos és nem fontos dolgokról. Másnap reggel, amikor felébredtem, valami furcsa érzést tapasztaltam. Rá kellett ébrednem: SZERELMES VAGYOK! De ilyen, erős vonzalmat, szenvedést, hiányérzetet, szerelmet még sohasem tapasztaltam. (a pulzusom 120-ra ugrott amikor megláttam) Éreztem a Ő vonzódását, amikor beszélgetni hívott és helyet kínált maga mellett. Néha összeért a válunk, megérintettük egymást és beszélgettünk-beszélgettünk. Aztán bekövetkezett a katasztrófa és egymástól több ezer kilométerre kerültünk. Ezzel egy időben mindkettőnk családjában nagy vihart kavaró események indultak el. Mindketten maradtunk a családunknál, mert szükség van ránk a gyermekek felnevelésében és a házastárs is rászorul a támogatásra. (és a szívünk megszakad minden alkalommal, mikor levelezünk egymással). A társadalom nem képes elfogadni a több szülős együtt-élő családmodellt, amolyan több generációs ház alapján, csak itt két család élhetne egymás mellett. Pedig ha nem lenne botrányos ez a modell! Gondoljuk meg, hány gyermek nőne fel egész családban és láthatná a szülők harmóniateremtő képességét. Megtapasztalná az ikerláng energia másokat önzetlenül segítő természetét, a szülők nem acsarkodnának egymással, nem a gyermek lenne az, akit eszközként használnak a kettőjük vitájában. Stb.
    Félelmetes próbákon megyünk keresztül, mind a ketten és közben nem csökken a vonzalom, az egymás utáni vágy. Álmaimban a jövő több történését láttatják velem az égiek, ezekben az újra egymásra találást mutatják be lépésről-lépésre, hetek és néha hónapok telnek el a következő jelenetek között. Voltak barátságosak, szerelmesek, meghatóak, megdöbbentőek és mai napig értelmezhetetlenek (szimbólumok szimbólumok hátán), voltak olyan álmok ahol narrátor magyarázta a történéseket, volt amikor egy barátom közölte mit álmodott és az ő álma az én aznapi álmom más szereplő általi elmesélése volt! (ez is döbbenet, ez a barátom nem tudott a történtekről semmit). Az idő előrehaladtával egyre lehetetlenebbnek tűnik az újra egymásra találás, de az álmok erőt adnak! Nagyon sokat változtam, megtanultam elengedni. Sokan sokszor próbálták megmagyarázni mi az az elengedés, de nem sikerült senkinek. Most már értem! Röviden: ne akarjam befolyásolni a jövőt, engedjem (el a cselekményt) had történjen az, aminek történnie kell.
    A sors nagyon nehéz feladatokat ad közben, kegyetlen leckék, de értem mi a célja a tanításokkal. Muszáj jó embernek lennem, nincs más út a jövőre nézve. Semmilyen fizikai kapcsolat nem volt közöttünk két puszi, egy kézfogás és két ölelésen kívül, na és amikor összeért a vállunk. Mégis elképesztő és hosszan elhúzódó fájdalmat éltünk át, amikor a sors messzire száműzött egymástól.
    Aki nem tudja mikor fog újra találkozni a párjával, annak tudnia kell: nagyon sokat kell még tanulni és amikor készen van a lecke, amit többször ki is kérdeznek és még egyszer mondom: könyörtelen feladatok. Te nem lehetsz győztes, csak veszíthetsz mégpedig sokat érzelmileg (családdal, baráttal, munkaadóval stb. kell szembehelyezkedned, hogy egy idegenek segíts, akár anyagi áldozatot is hoznod kell, hogy be tudd bizonyítani a feltétel nélküli szeretet már kezd benned kialakulni. De vigyázat, a gondolatainkat is figyelik közben, kizárt dolog a félrevezetés, a színészkedés.) Türelem a másik nagy tanítás. Az elfogadás a harmadik. A szeretet adása teremtővé tesz bennünket ez a negyedik. Mindig az fog történni, amit a sorsunk tartogat, nem tudunk kibújni a feladatok alól, végig kell csinálni lépésről-lépésre.
    Kitartás mindenkinek, a hiányérzet az egyik lecke, tőlünk függ milyen gyorsan tanulunk. Ha sikerül az egymásra találás, a feladatok csak nehezedni fognak, de ekkor már a jutalom a testi-lelki együttlét fog segíteni a feladatok megoldásában.

    VálaszTörlés
  12. Villámcsapásként találkoztunk,első szóváltás után tudtam dolgunk van egymással,mintha magam látnám ha ránézek.Egy a gondolatunk...Komolyan gondoljuk egymással.Vannak kétejeim hogy mi lesz ha nem sikerül együtt maradnunk..Mindketten felnőttek vagyunk,több éve egyedü,amiből nehéz kibillenni...

    VálaszTörlés
  13. Steel core, titanium bmx frame for men, steel frame, bmx frame
    titanium knee replacement steel-core-g › steel-core-g titanium tent stove The steel core for men, steel core for women, steel core for men, steel core for men, steel core gr5 titanium for women, steel micro touch trimmer core for joico titanium men, steel core for men, steel core  Weight (lbs): 5.0 oz

    VálaszTörlés